Welkom op dé site van het Sint-Lievensinternaat!

door Dirk Braet – internaatsdirecteur

Beste ouder, intern, kandidaat-intern,

ik heet iedereen van harte welkom!

Bent u een ouder of een leerling die op zoek is naar een internaat waar studiebegeleiding, ontspanning en échte woensdagnamiddagactiviteiten hand in hand gaan met een gedegen opvoeding, dan zult u op deze website in de rubrieken van Binnenin alle informatie terugvinden over ons.

Wanneer je nu intern bent op het Sint-Lievensinternaat dan zal je onder de rubrieken Nieuws, Ontspanning & Activiteiten alle laatste nieuwtjes kunnen napluizen. En waarom zelf eens geen verslagje schrijven, foto- of videoreportage maken over een activiteit op het internaat? Wij publiceren dit graag op deze webstek.

Tot binnenkort!


  • BLADEREN / IN TIJDLIJN
  • »

Return to Top

Welkom beste bezoeker!

RECENTSTE BERICHTEN